På resande fot, Vad packar jag?

När man ska ut och resa mås­te man pac­ka ordent­ligt. Här kom­mer ett kort inlägg om vad jag pac­kar, även om det bara är över dagen.

Arbetshästen från Dell, lati­tu­de, betal­me­dels­hål­la­re som är NFC säker från Secrid , Både trå­da­de och tråd­lö­sa hör­lu­rar, Bose-trå­da­de och tråd­lö­sa bud­get­lu­rar från X1T. Min tro­tjä­na­re Samsung Galaxy S7 edge, assi­ste­rad av en LG G-watch R smar­t­watch. Extra kraft tll­han­da­hålls av Oneplus“sandstone” 10,000 mah power­pack ifall man behö­ver lad­da någon av pry­lar­na på språng. #oak­ley Latch får skyd­da min ögon mot even­tu­ell UV-strål­ning man kan råka utsät­tas för. Utöver tek­nik­pry­lar så pac­kar jag såklart de godast pro­te­in­bars som finns från Barbells om det är så man behö­ver ett snabbt snack. När man får reskräm­por av even­tu­ellt obe­kvä­ma flyg­sto­lar eller dylikt, har jag min pre­su­re­ball från #Casall.

 

Artikeln från:
mobiltest.se

Intresseanmälan Lämna en giltig e-postadress så kontaktar vi er med en offert och beräknad leveranstid.
E-postadress Antal Vi delar inte din information med någon.